Privacy

We kunnen via e-mail bereiken op Assistance@TheJolieTwins.com

Deze privacyverklaring beschrijft het beleid en de praktijken met betrekking tot informatie of gegevens verzameld met betrekking tot abonnees en leden van deze site. Dit is een volwassen site die nadrukkelijk en strikt beperkt zijn lidmaatschap voor volwassenen. Alle personen onder de leeftijd van 18 zijn ten strengste verboden toegang tot of het bekijken van de inhoud van deze site.

Deze site zal niet bewust zoeken of verzamelen geen persoonlijke gegevens of gegevens van personen onder de 18 jaar.

Kennisgeving - gebruik van de website door de abonnee vormt uitdrukkelijke instemming van de abonnee om het gebruik van persoonlijke gegevens door de site verzameld.

Lees aandachtig deze privacy policy statement want door uw abonnement en het gebruik van deze site vindt u uitdrukkelijk aangeeft dat u akkoord gaat met deze beleidsverklaring en dat u instemmen met het gebruik van persoonlijke gegevens die u verstrekt of die worden verzameld over u, zoals beschreven in deze beleidsverklaring.

Als u niet uitdrukkelijk akkoord met alle van de voorwaarden van deze privacy policy statement moet je niet abonneren op of gebruik deze site.

Welke informatie over de abonnees wordt verzameld?

Wanneer een volwassen consument tekenen-op als lid of abonnee van deze site die de consument nodig zal zijn om bepaalde persoonsgegevens, alsook demografische gegevens die kunnen bestaan te voorzien, maar is niet noodzakelijk beperkt tot, de abonnee's naam, adres, e-mailadres , gebruikersnaam en wachtwoord, en speciale interesses of voorkeuren. Deze site verzamelt enige en alle dergelijke informatie en omvat het in zijn klantendatabase.

Als de site is voorzien of voert geen speciale evenementen, speciale aanbiedingen of acties, wedstrijden of polls, een abonnee van de site mag worden gevraagd om informatie te verstrekken om deel te nemen, indien de abonnee geeft vrijwillig deze informatie, kunnen al deze gegevens worden verzameld door de site en in haar klantenbestand.

Wanneer een abonnee van deze site vraagt webpagina's van de server van de site of klikken op banners of andere hyperlinks, zal de site automatisch te verzamelen wat informatie of gegevens over de abonnee, met inbegrip van het IP-adres van de abonnee, de informatie die wordt verzameld, kunnen ook eventuele speciale wensen of verzoeken van de abonnee; al die informatie en gegevens zullen door de site worden verzameld en opgenomen in haar klantenbestand.

Als een abonnee stuurt geen persoonlijke communicatie of correspondentie, op enige wijze, aan de site, of een van haar werknemers, agenten of vertegenwoordigers, kan de site alle informatie met betrekking tot de communicatie te verzamelen en die informatie op in haar klantenbestand.

Gebruik van persoonlijke abonnee informatie.

Behalve voor abonnees die: (a) vrijwillig aanmelden als adverteerder met de site, of (b) een specifieke vraag of opmerking voor de site via de link "contact" op de site, zal de site niet te verkrijgen, verzamelen, kopiƫren , gebruiken, overdragen, verkopen of op te slaan elke unieke, persoonlijke of identificerende informatie vanaf elke abonnees dat de site en / of enige affiliate sites (gezamenlijk de "verboden gegevens") te bezoeken. Zonder het voorgaande te beperken, kan de site verzamelen, gebruiken en op te slaan (maar alleen in zijn eigen data-faciliteit), voor niet meer dan dertig (30) dagen, het IP-adres (dat wil zeggen, het octet) van een abonnee die de site benadert, uitsluitend voor het beperkte doel van het opsporen van "klikfraude" (dat wil zeggen, een geautomatiseerde methode voor het koppelen aan, of de toegang van de site voor het doel van het opblazen van het aantal bekeken pagina's van de site) en om geen andere reden; met dien verstande dat, in plaats van het verzamelen, gebruiken en opslaan van het IP-adres (dat wil zeggen, het octet) van een abonnee die de site toegangen, de site zal "hash" of om te zetten elk IP-adres in een wiskundige voorstelling van het IP-adres dat de site kan verzamelen, gebruiken en op te slaan zonder beperking. Voor de duidelijkheid, zal de site elk IP-adres (en alle gegevens die dergelijke IP-adres) niet later dan dertig vernietigen (30) dagen na de datum van de site verzameld dat IP-adres.] De site zal geen "cookie" te gebruiken of vergelijkbare technologie (bijvoorbeeld, clear gifs) op de site voor welk doel dan op elk gewenst moment; op voorwaarde dat de site duidelijk gif banner advertenties kunnen worden weergegeven in verband met vragen op grond van deze overeenkomst (bijvoorbeeld illegaal of "zwarte lijst" queries) verboden.

Veiligheid van persoonlijke gegevens door de site verzameld.

In overeenstemming met de in dit privacy statement beleid, heeft de site goedgekeurd en redelijk en technologisch haalbaar procedures geĆÆmplementeerd voor het handhaven van de veiligheid, nauwkeurigheid en integriteit van alle persoonlijke informatie met betrekking tot abonnees die wordt verzameld door de site.

Alle abonnees rekening moet houden door de site verstrekt aan of verzameld als niet-vertrouwelijke informatie, en dus ook van de site aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid eventuele informatie met betrekking tot elke abonnee wordt onderschept en / of gebruikt door een onbedoelde ontvanger.

"Opt-in" en bepalingen "opt-out".

Er kunnen momenten zijn wanneer een abonnee zal worden gepresenteerd met speciale aanbiedingen of de beheerders van de site of van derden diensten of content aanbieders, welke instemming mogen naar e-mail verzoeken, communicatie, nieuwsbrieven, advertenties of andere ontvangen promotionele of speciale gebeurtenis materialen (gezamenlijk aangeduid als "aanbiedingen").

"Opt-in" - een aantal aanbiedingen kunnen aan de abonnee met de optie om de voorkeur van de abonnee te uiten door ofwel te klikken of het invoeren worden gepresenteerd "accepteren" (alternatief "ja") of "achteruitgang" (alternatief "nee"). Door het selecteren of klikken op de "accepteren" of "ja" de abonnee aangeeft dat de abonnee "opteert-in" om dat aanbod en daarmee instemt en beaamt dat persoonlijke informatie en gegevens van de abonnee kan worden doorgegeven aan derde partijen.

"Opt-out" - Andere aanbiedingen kunnen worden aangeboden met een vooraf geselecteerde voorkeur of keuze. Indien de abonnee niet deselecteren de vooraf geselecteerde voorkeur van de keuze (dwz "opt-out" van het aanbod) dan is de site kan persoonlijke profiel informatie van de abonnee over te dragen aan de derden diensten of content provider die het aanbod. Indien de abonnee heft de selectie van de vooraf geselecteerde voorkeur dan geen persoonlijke informatie over de abonnee kunnen worden vrijgegeven aan derden diensten of content provider.

"Opt-out" intrekking procedure.

De site biedt ook alle abonnees een procedure voor "opting-out" indien de abonnee vervolgens kiest om geen toestemming om aanbiedingen te ontvangen door te gaan naar de site te trekken, en het invoeren van de juiste e-mailadres aan "opt-out" zijn.

Bepalingen en voorwaarden van het lidmaatschap.

Elke abonnee moet zorgvuldig elk van de bepalingen en voorwaarden van het lidmaatschap van deze site te lezen. Door het aanvaarden van het lidmaatschap op deze site die u onvoorwaardelijk aanvaarden van al die voorwaarden. Sommige van die voorwaarden kunnen ook van invloed op het recht van deze site om informatie die zij heeft verzameld van abonnees gebruiken.

In het geval van conflicten tussen de leden voorwaarden en deze privacy policy statement, zijn de bepalingen van dit privacybeleid te controleren.