Integritet

Vi kan nås via e-post på Assistance@TheJolieTwins.com

Denna sekretesspolicy uttalande anger den politik och praxis när det gäller information eller uppgifter som samlats in angående abonnenter och medlemmar av denna sajt. Detta är en vuxen webbplats som uttryckligen och strikt begränsar sitt medlemskap till vuxna. Alla personer som är yngre än 18 är strikt förbjudna från att komma åt eller visa innehållet på denna webbplats.

Denna plats låter inte medvetet söka eller samla in någon personlig information eller data från barn under 18 år.

Kallelse - användning av webbplatsen av abonnenten utgör abonnentens uttryck samtycke till användning av personlig information som samlas in av webbplatsen.

Läs noga igenom denna sekretesspolicy uttalande eftersom din prenumeration på och användning av denna webbplats kommer du uttryckligen anger att du samtycker till denna policy uttalande och att du samtycke till användning av personlig information som du tillhandahåller eller som samlas in om dig som beskrivs i denna programförklaring.

Om du inte uttryckligen håller med alla villkoren i denna integritetspolicy uttalande bör du inte teckna eller använda denna webbplats.

Vilken information om abonnenter samlas?

När någon vuxen konsument tecken-som medlem eller abonnent av denna webbplats som konsument kommer att krävas för att lämna vissa personliga såväl som demografisk information som kan inkludera, men är inte nödvändigtvis begränsat till, abonnentens namn, adress, e-postadress , användarnamn och lösenord, och särskilda intressen eller tillhörighet. Denna webbplats samlar all sådan information och inkluderar den i sin kunddatabas.

Om faciliteter eller bedriver några speciella händelser, speciella kampanjer eller erbjudanden, tävlingar eller omröstningar, en abonnent av webbplatsen kan uppmanas att lämna information för att delta, om abonnenten frivilligt föreskrivs att informationen får all sådan information samlas in av webbplatsen och ingår i dess kunddatabas.

När en abonnent på denna webbplats begär webbsidor från webbplatsens server eller klick på banners eller andra hypertextlänkar, kommer webbplatsen automatiskt samla lite information eller data om abonnenten, inbegripet abonnentens IP-adress, den information som samlas in kan också indikera någon speciella önskemål eller förfrågningar av abonnenten; all denna information och data kommer att samlas in av webbplatsen och ingår i dess kunddatabas.

Om en abonnent skickar någon personlig kommunikation eller korrespondens, på något sätt, till platsen, eller någon av dess anställda, agenter eller representanter, får platsen in någon information om att kommunikation och inkludera denna information i sin kunddatabas.

Användning av personlig abonnentinformation .

Med undantag för abonnenter som: (a) frivilligt registrera som annonsör med webbplatsen eller, (b) ge en viss fråga eller kommentar till webbplatsen via länken "kontakta oss" på webbplatsen, kommer webbplatsen inte få, samla in, kopiera , användning, överföring, sälja eller spara alla unika, personlig eller identifierbar information från alla abonnenter som besöker webbplatsen och / eller eventuella partners webbplatser (gemensamt kallade "förbjudna uppgifter"). Utan att begränsa det föregående, kan platsen samla in, använda och lagra (men bara i sin egen dataanläggning), i högst trettio (30) dagar, IP-adress (dvs oktetten) av en abonnent som har åtkomst till webbplatsen, enbart för det begränsade syftet att upptäcka "falska klick" (dvs, en automatiserad metod för att länka till, eller tillgång, platsen för att blåsa upp antalet sidvisningar på webbplatsen) och av någon annan anledning; förutsatt att, i stället för att samla in, använda och lagra IP-adressen (dvs oktetten) av en abonnent som ansluter till platsen, platsen kommer att "hash" eller konvertera varje IP-adress till en matematisk representation av IP-adressen som webbplatsen kan samla in, använda och förvara utan begränsning. För att undvika tvivel, kommer webbplatsen att förstöra varje IP-adress (och några data som innehåller sådan IP-adress) senast trettio (30) dagar efter det datum då området samlas den IP-adressen.] Webbplatsen kommer inte att använda "cookies" eller liknande teknik (t.ex. clear gifs) på webbplatsen för något ändamål som helst; förutsatt att webbplatsen kan visa tydliga gif bannerannonser i samband med frågor som är förbjudna enligt detta avtal (t.ex., olagligt eller "svartlistade" frågor).

Säkerhet för personuppgifter som samlats in av webbplatsen.

I överensstämmelse med den politik som anges i denna sekretesspolicy, har platsen antagit och genomfört rimliga och tekniskt genomförbara förfaranden för att upprätthålla säkerheten, noggrannhet och integritet all personlig information som rör abonnenter som samlats in av webbplatsen.

Alla abonnenter bör behandla alla uppgifter som lämnas till eller hämtas av platsen som icke-konfidentiell, och därmed platsen tar inget ansvar eller ansvar om någon information som rör alla abonnenter fångas och / eller används av en oavsiktlig mottagare.

"Opt-in" och "opt-out" bestämmelser.

Det kan finnas tillfällen när en abonnent kommer att presenteras med specialerbjudanden antingen från operatörerna på webbplatsen eller från tredjepartstjänst eller innehållsleverantörer, som kan omfatta tillstånd för att ta emot e-post värvningar, kommunikation, nyhetsbrev, kommersiell reklam, eller andra PR eller speciella material händelse (gemensamt benämnda "erbjudanden").

"Opt-in" - några erbjudanden kan presenteras för abonnenten med möjlighet att uttrycka abonnentens önskemål genom att antingen klicka eller skriva in "acceptera" (alternativt "ja") eller "nedgång" (alternativt "nej"). Genom att välja eller klicka på "acceptera" eller "ja" abonnenten indikerar att abonnenten "väljer in" till erbjudandet och därmed håller med och samtycker till att abonnentens personliga information och data kan lämnas ut till tredje part.

"Opt-out" - Andra erbjudanden kan presenteras med en förvald läggning eller val. Om abonnenten inte avmarkera förvalda preferens val (dvs "opt-out" av erbjudandet) kommer anläggningen kan överföra abonnentens personprofilinformation till tredje part tjänst eller innehållsleverantören gör erbjudandet. Om abonnenten avmarkeras förvalda företräde då ingen personlig information om abonnenten får lämnas ut till någon tredje part tjänst eller innehållsleverantören.

"Opt-out" återkallningsförfarande.

Sajten erbjuder också alla abonnenter ett förfarande för "väljer ut" om abonnenten därefter väljer att återkalla ett samtycke till få erbjudanden genom att gå till webbplatsen, och går in i exakt e-postadress för att vara "valt ut".

Villkor för medlemskap.

Varje abonnent bör noggrant läsa alla de villkor för medlemskap i denna webbplats. Genom att acceptera medlemskap till denna webbplats du villkorslöst acceptera alla dessa villkor. Några av dessa villkor kan också påverka rätten för denna webbplats för att använda information som den har samlats in från abonnenterna.

I händelse av eventuella konflikter mellan de villkor för medlemskap och villkor och denna integritetspolicy uttalande, skall bestämmelserna i denna integritetspolicy kontrollera.